Günlük 27 Eyl 2008
ÇoÄŸumuz sitelerimizde ve bloglarımızda ziyaretçi analiz servislerini kullanıyoruz.. oceangray.net’te 2006 dan bu yana Google Analytics servisini kullanıyorum.. Ayrıca bunun yanında reinvigorate servisini de kullanıyorum.. Bu servisler sayesinde blogumuzun hangi tarayıcılar ve iÅŸletim sistemleri tarafından gezildiÄŸini, ziyaretçilerin hangi kelimeleri arayarak ulaÅŸtığını, nerelerden yönlendirildekleri gibi bilgilere ulaÅŸabiliyoruz.. Bugun bu servislerden birini daha ekledim. Clicky isimli bu servisin anasayfasında ki karşılaÅŸtırma tablosunda rakiplerine nazaran çok önde olduÄŸunu görüyoruz.. Fakat birde deneyip görmek lazım.. Önümüzdeki 1 ay veya 2 ay boyunca kullandığım bu üç servisi deneyip, karşılaÅŸtırmaya çalışacağım. Sonunda da yoluma biri ile devam edeceÄŸim. KarşılaÅŸtırma sonucunu kısmet olursa sizlerle paylaşırım.. Ama eÄŸer bu servisleri bir arada kullanıp, tecrübe eden oldu ise bu süre kısalabilir :)
Biraz incelemeye çalıştım ama nasıl kullanıldığına dair bilgi de eklerseniz memnun oluruz. (ingilizce bilmeyenler için)
Saygılar.
fatih acaba clicky’den mi bahsediyorsun ?
Bende clicky kullanıyorum online sayısı ve ıstatıstıklerını okuma ısını ıyı yapıyor bence cok guzel.Google analıtystic ve wordpress ıcın stats eklentısıde ıyı
bu arada sımdı ıede baktım benım yorum senın yorum kapatıyor ıstersen bı duzelt onu yok oluyor
@ neyazsak wordpress stats eklentisi veritabanında çok yer kapladığı için kullanmayı bıraktım.. bu arada ienin hangi versiyonunda.. bi probleme rastlamadım, bi ekran görüntüsü gönderebilirmisin..
ve tabi ki clicky! :)
oceangray abi ben firefox kullanıyorumda ie6 yuklu bende orada fark ettım senın su yuvarlamalara bakarken ekran goruntusu yollarım sımdı
Aşağıdaki Kodu kullanarak Dreamhost'tan $50 indirim kazanabilirsiniz.
Dreamhost indirim kupon kodu (promo code): COD50
© 2006-2008 oceangray.net - WordPress altyapısı kullanıyor.
Yazılan yazılar Creative Commons ile lisanslanmıstır.
Kaynak belirtmeden alıntı yapmayınız.
GiriÅŸ | Yazı Takip (RSS) | Yorum Takip (RSS)